8. mája 2013

Mačacie nebíčko

Možnosť, že by bola tupá, jebnutá piča, si Monika nepripúšťala. Okrem trtkania totiž vynikala ešte v jednej oblasti - vedela dokonale predstierať svoje absolútne pracovné vyťaženie. O tom, že tupou, jebnutou pičou bola, však nebolo žiadnych pochýb.

Monika tiež vedela svoje jebnuté nápady výnimočne kvetnato vychvaľovať. Zväčša šlo o obratne zamaskované kupliarstvo. Pod zavádzajúcou hlavičkou eventového marketingu sa skryli i uslizené papule impotentných papalášov, prisaté na loná mladučkých modeliek. Niekto by to pomenoval len zvukomalebne - dávením. Monika tomu vravela úspech.


Samuel, obyvateľ susedného paneláku, rád zajebával mačky lopatou. Mnohí sa naňho preto zlostili, nazývali ho netvorom a vyhrážali sa mu fyzickou likvidáciou či trestným stíhaním. Niektorí však svoju zlosť skrývali za ľútosť. Vraj jeho život musí byť mimoriadne prázdny, studený a nudný, keď musí zajebávať nevinné zvieratká lopatou. Takéto vyjadrenia boli veľmi kúl, zneli skoro ako z nejakého artového filmu.

Ľudia nechápali, že vraždenie umňaukaných potvoriek bolo to jediné, čo Samuela chránilo pred prázdnotou, chladom a nudou vlastného života. Ostatní predsa nemali ani to a tak im neostávalo, než Samuelovi závidieť náplň života.


Monika sa naopak cítila nenaplnená. Nielenže veľkosť penisu jej nového priateľa bola nepriamo úmerná jeho účtovnej hodnote (mal Maserati), chýbalo jej ešte čosi. Niečo malé a chlpaté, prítulné, nežné a pritom samostatné, aby sa na to mohla počas početných výtrtov na pár dní vyjebať. Voľba bola jasná - kúpi si mačku.

Samuel so záujmom sledoval nového štvornožca - prisťahovalca do paneláku naproti. Dlhé večery trávil plánovaním dômyselných spôsobov, ktorými by sa prepracoval k mačičke. Nespočetne mnoho krát si na plyšovej makete skúšal ten správny úder. Skúšal krátke údery zápästím i dlhočizné odpaly s príklepom. Konečne našiel úder, ktorý mu vyhovoval.


Aj keď by nešťastný zablúdilec na tento blog čakal rozpleštenú mačaciu hlávku, tento príbeh sa končí inak. Mačka sa totiž pod tlakom života s tupou, jebnutou pičou radšej sama vyjebala z okna a uškvarila sa na električkovom vedení. Samuel zosmutnel. Na túto mačku sa až príliš tešil a teraz boli jeho lovecké nádeje zmarené. Lopatu si od smútku zajebal doprostred čela a naposledy s bolesťou vydýchol.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára